Miért is GyöngyHáz?

 

Mindannyian egy-egy gyöngyszemei vagyunk annak a láncnak, amit a Világegyetemnek nevezünk. Ha nem lennénk, akkor ott, abban a láncban egy gyöngyszem helye üresen állna, és megszakadna az a folyamat, amivel mi is –az Egyén – hozzájárul a Létezéshez.

A Világegyetem apró, de igen jelentékeny pontja ez a gyönyörű bolygó, amit Földnek nevezünk.Mindannyian, akik itt, a Föld nevű bolygón élünk, Meghívót kaptunk erre az Életre. Ezzel a meghívással egyben lehetőséget arra, hogy a képességeinket felismerve, azokat fejlesztve, megvalósítsuk életünk Tervét, hogy mikor majd tovább megyünk, önmagunkra büszkén nézzünk bele Életünk tükrébe, és egy szebb és boldogabb Földet hagyjunk itt utódainknak.

Két sejt szövetségéből, bonyolult de szorosan egymásra épülő folyamatokból 9 hónapra egy Csoda születik, az ember. Az emberre ezután igen nagy Út vár. Ennek a testnek a segítségével fejleszteni önmaga szellemét és lelkét, folyamatosan tiszteletben tartva teste múlandóságát, és azt, hogy társas lényként megszületve figyelembe vegye a másik ember fejlődési vágyát és így, ezen az úton váljon emberből Emberré.Mindehhez, itt a Földön, kapott egy Életnyi időt.

Mivel egy Életnyi időt kapott, megkapta hozzá az Időt, hogy legyen lehetősége mérni az eredményt. Tik-tak, tik-tak, mennek a percek, ezek üteme megadja a ritmust, hogy felvéve a tempót percről-percre, a fejlődése mérhető legyen.

A fejlődés része sok öröm, bánat, gyász, kudarc és siker. Az igazgyöngy olyan féldrágakő, amit egyes kagylófajták választanak ki a sérülések, a szervezetükbe bekerülő idegen anyagok ellen védekezve. Miért ne tekinthetnénk életünk eseményeire pontosan ugyanígy?

Tudjuk, hogy mindenki arra született, hogy emberből Ember, és Emberből Igazgyönggyé váljon.

Hogy ezt az utat sikerrel vigye, még egy fontos tényező szükséges: folyamatosan kapcsolatban legyen saját belső gyermeki énjével. A kisgyermek az, aki feltétel nélkül bízik és szeret.

Az élet folyamán gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy vissza kell mennünk önnön gyermeki részéhez, hogy újra feltétel nélkül higgyünk és szeressünk. Ezt szimbolizálja logónk.

Célunk nem kisebb, mint, hogy ennek a folyamatában segítsünk mindenkit, aki ránk talált, hogy munkánkkal részesei lehessünk annak, hogy ő is felismerje a saját Igazgyöngy-voltát és ezzel egyre jobb Világot hagyjunk magunk után.

GyöngyHáz Alternatív Gyógyászat

Jogi nyilatkozat
Impresszum
GYIK
Partnereim
Oldaltérkép

Közösségi média

fb_icon Kövessen minket facebookon.

GyöngyHáz

FEDRA

Kapcsolat

F. Deákné Balla Adrienn

F. Deák Barbara

  • Cím:
    Budapest, XIII. Váci út 58.
    Nagykõrös, Dezsõ Kázmér u.3.