30 +

„Hol és hogyan kamatoztathatom az elmúlt 20-as éveimben megszerzett tudásom?” időszak

stresszoldas

A harmincadik év szintén egy mérföldkőnek számít. Itt megjelenik a gondolatok között egyfajta elszámolás, leltár. Hol tartok, mit értem el eddig?

o Azok, akik addig minden tőlük telhetőt megtettek és töretlenül haladtak kitűzött céljuk felé, ebben az évben, években nagyon büszkék és elégedettek. Velük akkor találkozom a konzultáción, ha további elérendő céljaival kapcsolatban vannak félelmei. Van-e még feljebb? Hogyan tudom megtartani azt, amit eddig eléretem?

o Aki eddig még nem talált párt magának vagy nem házasodott, ekkorra már kényszerítőnek érzi, vagy magától nagyon vágyik arra, hogy megtalálja az igazit.

o Van a 30-40 éveseknek egy tábora, akik elrettenve nézik a baráti társaságukban megházasodottakat. Addig fantasztikus összejöveteleket tartottak. Most pedig vagy el sem jön a baráti vacsorákra,vagy hozza a gyerekét és utána rohangál. Egy normális mondatot nem lehet vele beszélni, szemkontaktust váltani lehetetlen, mert szerencsétlennek ide-oda rohangál a tekintete, mintha őrülten nyargalászó csemetéjét azzal pórázon tarthatná. Ha nem hozta el a gyerekét, elhozta a róla készült videókat, amiken olyan „fontos” események vannak, mint első tisztába tevés, büfiztetés, bilizés. Ekkor eldönti: Na gyereket azt semmiképp, ezért stratégiaként el is kell kerülni minden olyan személyt, aki a randik alkalmával elérzékenyült tekintettel figyel minden derékon aluli méretű emberpalántát. Viszont emberünk egyre magányosabb és frusztráltabb.

Nem érdemes ebben az állapotban benne maradni és ezeket az érzéseket sem szabad szégyellni. Ott van annak a gyökere, ami miatt ez a tarthatatlan lelkiállapot kialakult, csak kikell deríteni!

o Erre a korszakra tehető, ha valaki ranglétrán feljebb jut, vagy szeretne feljebb kerülni. Ha felborul a magánélet és munka közötti egyensúly, az kiégettséget, potencia problémát, a nemi vágy csökkenését eredményezheti.

o Bizony, előfordul ebben az időszakban a válás, akár úgy is, hogy gyerekek is vannak.

Ez a helyzet mindig kezelésre szorul. Többlépcsős a problémák feldolgozása, hiszen a történet is többszereplős. Igenis, létezik kulturált válás. A felelősségek felvállalásán van a hangsúly. Ha Ön éppen ebben a helyzetben van, oldjuk meg kulturáltan.

o Gyermekvállalási gondok esetén, ha az orvos nem talál semmi okot arra, amiért nem következik be a gyermekáldás, annak gyakran lelki háttere van. Oldással, tudatos felszínre hozás technikájával a munkát gyakran siker koronázza!

 

GyöngyHáz Alternatív Gyógyászat

Jogi nyilatkozat
Impresszum
GYIK
Partnereim
Oldaltérkép

Közösségi média

fb_icon Kövessen minket facebookon.

GyöngyHáz

FEDRA

Kapcsolat

F. Deákné Balla Adrienn

F. Deák Barbara

  • Cím:
    Budapest, XIII. Váci út 58.
    Nagykõrös, Dezsõ Kázmér u.3.