Vezetők, Vállalkozók

Vezetőnek, vállalkozónak lenni Öröm és kihívás! Miért is?

Azzal foglalkozik, amit nagyon szeret. Megvalósíthatja a vágyait. Elérheti, hogy álmai fizetése a valóságban, gyakorlati szinten is megvalósuljon. Döntéseket hozhat. Folyamatosan edzheti kreativitását. Embereket irányíthat. Elmondhatja: „Ez az én művem, cégem, üzemem stb.” Nap mint nap, megélheti, hogy felnéznek rá. A kezébe futnak össze a szálak.

Rugalmas a munkaidő beosztása. Ugye, ott van a fentiek között az az ok, ami miatt Ön is vezető lett?

Ha a fent felsoroltak előnyét élvezni szeretnénk, akkor arra van szüksége, hogy folyamatosan aktív, energikus, kipihent, ötletgazdag, erős és egészséges legyen. Ehhez arra van szükség, hogy testét, szellemét és lelkét folyamatosan karban tartsa. Ne várja meg, amíg valamelyik „piros lámpa kigyullad”. A gépezetnek folyamatos olajozásra van szükség.

Ehhez elengedhetetlen néhány dolog:

- Egy vezetőnek, vállalkozónak pontosan tisztában kell lennie saját képességeivel, hiányosságaival, lehetőségeivel. Erre kapásból 10-ből 9 Vezető azt mondja:”

Ismerem ezeket.”

Én erre azt mondom: „Nem igaz.” Mondom ezt 10 év tapasztalatával, mert ez idő alatt volt szerencsém, sok vállalkozóval, vezetővel, felsővezetővel együtt működni abban, hogy kibillent lelki illetve fizikai állapotuk, magánéletük újra harmóniába kerüljön.

Ismeri néhány tulajdonságát, mondjuk azokat, amelyek nyilvánvalóak. Azután magáénak gondol néhány vágyott tulajdonságot, és teper ezerrel, hogy azokat folyamatosan be is bizonyítsa magának. És itt követi el az első hibát. Amikor úgy viselkedik, ami zsigerből nem a tulajdonsága, akkor ő negatív stresszben van. Ez igazán energiarabló.

Jön a kiégettség, kimerültséget, potencia zavar, szervi megbetegedések.Ami egy vezető számára nem megengedhető.
A Vezető, mivel nincs rálátása önmagára, gyakran nem veszi észre, ha körülötte baj van. Mire észrevesz néhány jelet párkapcsolatról, munkatársi, beosztotti viszonyról, üzleti dolgokról - az már gyakran visszafordíthatatlan.

Mivel folyamatosan teljesítenie kell, ezért nem engedhetné meg a káoszt, rendezetlen magánéletet önmagának. Felbecsülhetetlen egy mozgalmas munkanap után egy puha, meleg családi fészekbe hazatérni. De ezért, mint mindenkinek, a Vezetőnek is meg kell dolgozni.

Ami nincs rendszeresen gondozva az elvadul, mint a rózsakert.

Mi a megoldás?

- Sikerre vezet, amikor egy vezető eljön személyes konzultációra, coachingra, kineziológiai oldásra.

Azt is tudom, hogy sok gyakorlatias gondolkodású ember nem szeretné, ha izomteszteléssel keresnénk meg az ő stressze forrását, mert azt hókuszpókusznak éli meg. (Pedig nem az, az izomtesztelés módszerének biológiai alapjai vannak, de senkit nem akarok meggyőzni, tiszteletben tartom.)

Ezért alkalmazok olyan módszert, amivel a stresszt okozó érzelmet mégis meg tudjuk határozni és az okhoz eljutni.
A konzultációk során felszínre kerülnek az elfojtott dolgok, így azok, mivel nem raktározódnak el, nem okoznak tartós problémát.

- A másik, aminek nagy hatása van a személyes horoszkóp és numeroszkóp elkészítése.

Teljes mértékben segíti az önismeretet, megerősíti a személyiséget és segíti, hogy a céljait tudatosan irányítva el is érje. Mivel teljes önismeretet ad, így elkerüli, hogy olyan eszközöket alkalmazzon, amelyekkel egyébként nem tud azonosulni.

- Párhuzamosan alkalmazni is tudjuk a fenti két módszert. A konzultációk során a felmerülő problémákra mindig úgy keresünk megoldásokat, hogy figyelembe veszem a horoszkópból és a numeroszkópból kiolvasott egyéni tulajdonságokat, lehetőségeket.

Vezető beosztású és vállalkozó klienseim önmaguk fogalmazzák meg egy idő után, milyen sokat fejlődtek. Kiteljesedett a személyiségük, magabiztosabbak, lazábbak, céltudatosabbak lettek, több jó döntést hoztak és tudatosabbak lettek.

A görcsösség elmaradt, így sokkal többet értek el, mint előző években adott idő alatt. A férfiak általában azt gondolják, hogy az „ilyen helyeken” lelkizni kell.

Az én konzultációmon nincs szükség, lelkizésre. Több férfi kliens mondta az első kezelés után: „ Nem is gondoltam, hogy Ön ilyen racionális, és tudatos. Ha tudtam volna, már hamarabb eljövök.”

GyöngyHáz Alternatív Gyógyászat

Jogi nyilatkozat
Impresszum
GYIK
Partnereim
Oldaltérkép

Közösségi média

fb_icon Kövessen minket facebookon.

GyöngyHáz

FEDRA

Kapcsolat

F. Deákné Balla Adrienn

F. Deák Barbara

  • Cím:
    Budapest, XIII. Váci út 58.
    Nagykõrös, Dezsõ Kázmér u.3.