Személyes horoszkóp

Talán még soha nem volt olyan fontos, hogy ismerjük magunkat, mint most, a jelenben, itt a Vízöntő korszakban.Felgyorsult a világ. – halljuk lépten-nyomon. A világot nem lehet lelassítani, de megtanulhatjuk, hogyan tartsunk lépést vele.

személyes horoszkóp

„Az Élet játék, - játszd!” – mondta egyik mentorom, Teréz Anya. Hiszem, hogy Ő tudta, mi jó nekünk, amikor hátrahagyta az Élet Himnuszában megfogalmazott tételeit.

Nézzük az Életünket, mint egy színpadot. Könnyen megtehetjük, hiszen a horoszkóp ábrán látható,hogy az Élet 12 szeletre van felosztva, ami 12 életterületet is jelent.

A különböző életterületeink alaphangját megadják a jegyek, és az életterületekben állomásozó bolygók pedig konkrét üzenetekkel látnak el:

 • Ki vagyok? Milyennek látnak engem mások?
 • Mit tehetek? Hogyan nyilvánuljak meg?
 • Hol és hogyan érdemes megélnem a változást?
 • Milyen Sorsfeladataim vannak?
 • Melyik életterület az, ahol kiemelkedő eredményeket érhetek el?
 • Hogyan alakíthatom kapcsolataimat?
 • Hogyan jelenjek meg a világban, ami mindenki érdekeit szolgálja?
 • Hol kell odafigyelnem az egyensúlyra?
 • Munka? Hivatás? Pályaválasztás? Család? Egészség? Kapcsolatok?
 • Mind igen fontos kérdések, amire a személyes horoszkópból kiolvasható a válasz.

A horoszkóp nem más, mint a Sors üzenete arról, hogyan lehetek Boldog! A horoszkóp-fejtést, kiegészítem a számmisztika tudományával, hogy árnyaltabb ezáltal részletesebb képet mutathassak, és a Kliens, a konzultáció végén egy extra megoldás
csomaggal legyen gazdagabb.

Az asztrológusok, számmisztikusok ennél többet nem tehetnek. Mint gyakorló természetgyógyász, kineziológus, ennél többet is tehetek. Az elemzés során sok megoldást kap. De mindenkinek már zajlik az élete, mire eljön egy elemzésre.

Ez egy érdekes helyzet. A Kliens megkapta, a Megoldás, el is ismeri azt, vágyik rá! De sok-sok felhalmozott akadályt kell lebontania, ahhoz, hogy eljusson odáig. Ezek az akadályok lehetnek sérelmek, rossz döntések. Van, aki azt gondolja, hogy nagyon
nagy energia változtatni, vagy, hogy már késő.

Ha a Kliens igényli és kéri, további konzultáció(k) során segítek lebontani az élet folyamán kialakított blokkokat, akadályokat, sérelmeket. Speciális technikákkal rávilágítok, hogy melyik akadály, miért is alakult ki, és így a Kliens a kezelések során önmaga fog rájönni miért nincs rá szüksége, ezért önszántából és örömmel szabadul meg tőlük.

Mennyi időre van szükség hozzá? Ezek a terápiák szelíd gyógymódok. Ami azt jelenti, hogy a Kliens saját tempójában haladunk, de ez a tempót mégsem nevezhetjük lassúnak. A változás folyamatos, és biztonságos.

Az Élet érték. Az Öné is. Miért ne adná meg az esélyt arra, hogy megtapasztalja?

Én itt vagyok, várom jelentkezését!

GyöngyHáz Alternatív Gyógyászat

Jogi nyilatkozat
Impresszum
GYIK
Partnereim
Oldaltérkép

Közösségi média

fb_icon Kövessen minket facebookon.

GyöngyHáz

FEDRA

Kapcsolat

F. Deákné Balla Adrienn

F. Deák Barbara

 • Cím:
  Budapest, XIII. Váci út 58.
  Nagykõrös, Dezsõ Kázmér u.3.