Ismerje meg a GyöngyHáz szolgáltatásait,olvasson bele blogomba, lazítson. Szánjon egy kis időt megújult honlapom böngészésére, bízom benne, hogy megtalálja az információt,amivel továbbmehet az úton, de ha mégsem, keressen bizalommal elérhetőségeimen.


Rólunk

„ Amikor hallgatok a belső hangomra, megfigyelem, mi az, ami vonz, és nem adok teret a kifogásoknak, akkor kizárt, hogy ne a Sorsfeladatomhoz vezető Úton járjak.”

Tudjon meg többet rólunk >>

Stresszoldás

Abból veheti észre, hogy negatív stresszben van, hogy fejében cikáznak az azzal kapcsolatos gondolatok, hogy mi akadályozza Önt abban, hogy vágyait elérje.Nos, én mutatok egy másik nézőpontot, már csak azért is, mert Ön is boldogságra született!

A stresszoldásról bővebben >>

Horoszkóp készítés

Elkészítem a Horoszkópját, Numeroszkópját és feltárul a Titok, hogy lehet sikeres Élete színpadán!

Készíttessen horoszkópot most !>>

Logopédia

A legtöbb embernek a logopédus szakma hallatán csak a „raccsolás” jut eszébe. „Igen, én is jártam, mert nem tudtam pörgetni a nyelvemet.” –mondják. Pedig valójában ennél sokkal többről van szó.

GyöngyHáz logopédia >>

GyöngyHáz Tanoda

Tanodánk Célja, az Asztrológiát és a Számmisztikát úgy megtanítani, hogy a tudás ne elvont és ne csak elméleti legyen, hanem beépíthető a mindennapokba. Ezért a tananyag úgy épül fel, hogy az elméletet sok gyakorlaton keresztül tesszük kézzelfoghatóvá. Ha egyszer valakit megérint ez a tudomány, ígérem, nem szabadul a hatása alól.

A Tanodáról bővebben

Alternativ szemle

Az Alternatív Szemléletet szeretném hétköznapivá tenni. "Senkinek nem ígértek rózsaszirmokkal életutat, de mi felszórhatjuk magunknak!"

Olvasson bele blogomba

GyöngyHáz Alternatív Gyógyászat

Jogi nyilatkozat
Impresszum
GYIK
Partnereim
Oldaltérkép

Közösségi média

fb_icon Kövessen minket facebookon.

GyöngyHáz

FEDRA

Kapcsolat

F. Deákné Balla Adrienn

F. Deák Barbara

  • Cím:
    Budapest, XIII. Váci út 58.
    Nagykõrös, Dezsõ Kázmér u.3.