Lelkiegyensúly

Mi a cél?

A Világegyetem apró, de igen jelentékeny pontja ez a gyönyörű bolygó, amit Földnek nevezünk. Mindannyian, akik itt, a Föld nevű bolygón élünk, Meghívót kaptunk erre az Életre.

Ezzel a meghívással egyben lehetőséget arra, hogy a képességeinket felismerve, azokat fejlesztve, megvalósítsuk életünk Tervét, hogy mikor majd tovább megyünk, önmagunkra büszkén nézzünk bele Életünk tükrébe, és egy szebb és boldogabb Földet hagyjunk itt utódainknak.

Két sejt szövetségéből, bonyolult, de szorosan egymásra épülő folyamatokból 9 hónapra egy Csoda születik, az ember.

Az emberre ezután igen nagy Út vár. Ennek a testnek a segítségével fejleszteni önmaga szellemét és lelkét, folyamatosan tiszteletben tartva teste múlandóságát, és azt, hogy társas lényként megszületve figyelembe vegye a másik ember fejlődési vágyát és így, ezen az úton váljon emberből Emberré.

Mindehhez, itt a Földön, kapott egy Életnyi időt.

Mivel egy Életnyi időt kapott, megkapta hozzá az Időt, hogy legyen lehetősége mérni az eredményt. Tik-tak, tik-tak, mennek a percek, ezek üteme megadja a ritmust, hogy felvéve a tempót percről-percre, a fejlődése mérhető legyen. Az Úton való haladás a fejlődés része: sok öröm, bánat, gyász, kudarc és siker. Hogy ezt az utat sikerrel vigye, még egy fontos tényező szükséges: folyamatosan kapcsolatban legyen saját belső gyermeki Énjével.  A kisgyermek az, aki feltétel nélkül bízik és szeret.

Az élet folyamán gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy vissza kell mennünk önnön gyermeki részünkhöz, hogy újra feltétel nélkül higgyünk és szeressünk.

Célom nem kisebb, mint, hogy ennek a folyamatában segítsek mindenkit, aki rám talál, munkámmal segítője legyek annak, hogy ő is felismerje a saját valódi Énjét,-

  • lelke egyensúlyba kerüljön – és ezzel egyre jobb Világot hagyjunk magunk után.

Kapcsolat

Fehér-Deákné Balla Adrien

Közösségi média