Kineziológus, asztrológus: Budapest, XIII. Váci út 56-58. és Nagykőrös, Dezső Kázmér u. 3.

Kérdése lenne? Hívjon bátran! +36 20 267 4846

Lelkiegyensúly
Fehér-Deákné Balla Adrien
 
„Az élet kihívás – fogadd el
Az élet kötelesség – teljesítsd.” – teszi meg ajánlatát Teréz Anya.

Történetem

Fehér-Deákné Balla Adrien

 

 
Minden itt kezdődött

Történetem

Az 1967-es év elég mozgalmas volt számomra. Abban az évben, ott bent anyukám hasában úgy döntöttem, hogy „Én innen az első adandó alkalommal lelépek.” Meg is tettem ezt, abban a pillanatban, amikor a tüdőm legalább annyira érett volt, hogy leánygyermekként életben maradhassak. Egy szép őszi, vasárnap reggelen történt.

Még megvártam, hogy a felkelő Nap sugarai bearanyozzák utamat. Éppen Szent Teréz napja volt és egyből a betakarítás és szüret idejére érkeztem.

A Mérleg jegy analógiájának már azonnal igyekeztem megfelelni, hiszen az 1,80 kilogramm súlyommal és a 38 cm „magasságommal” én voltam akkor a koraszülött osztály legszebb és legformásabb babája. A születés pillanata, annak körülményei, a benyomások, akár direktben akár szimbolikusan üzeneteket hordoznak és izgalmas meghatározói, színei a nagybetűs Életnek.

A szüret, a betakarítás számomra az eredményekre való koncentrálást hozta. Azt, hogy az elérendő cél, egyben eredmény, valaminek a leszüretelése is legyen. Ahogy végig gondolok eddigi életutamon, igazolva látom azt, hogy mindig nagyon fontos volt számomra, hogy valamit, valami érdekében tegyek, legyen az pihenés vagy egy újabb megmászandó „hegycsúcs”. A Föld, amit lakhelyemül választottam, csak egy a sok égitest között, ami körülvesz. A bolygók egymáshoz való viszonya hat rám (ránk) is. Születésem pillanatában készült egy fullextrás foto is, amit horoszkópnak (radixnak) hívnak. Ez rögzítette a körülöttünk keringő, és ezáltal rám is ható égitestek elhelyezkedéséből adódó hatást, ami valamilyen módon meghatározó személyiségemre és az életemre. A földi élet egyik kiemelkedő tulajdonsága az Idő, ennek kifejeződése a számok. A születési dátumom számaiban rejlő energiákból kiolvasható erre az életre bevállalt.

Sorsfeladatom

Sorsfeladatom, és az Út, amin azt a feladatot ajánlott elvégeznem. Ez mindenkinél, így az én esetemben is összetett. Sorsfeladatom, hogy az életem eseményeire, mint speciális tananyagra tekintsek. Rutinná téve azt, hogy meglássam, melyik helyzet mit tanít nekem, és hogyan fordíthatom azt olyan irányba, hogy gyümölcsöző legyen. A tanulásnak, mint egy vezérmotívum, végig kell haladnia az életemen, látni annak színét és visszáját. A tanulást valósítsam meg direkt módon is, és ne tartsam azt meg csak magamnak, hanem lássam el a belőle származó információval az embertársaimat is.

Tegyem ezt szóban, írásban, az életmódommal, mindig éppen oly módon, amit az adott szituáció megkíván. Használjam a jobb és bal agyféltekét harmonikusan. Vegyem észre az elvont dolgokat és hozzam azokat le és fordítsam át racionális szavakra, tettekre. Ha a Sorsfeladat előtt fejet hajtunk és elfogadjuk azt, az Élet megadja hozzá a lehetőséget. Ebből a szempontból fontos mérföldkő volt életemben a 27. életévem, ekkor kezdtem el felnőni és a 37. életévem, ekkor váltam felnőtté, véglegesen. Mikor is nő fel az ember? Mikor válik visszafordíthatatlanul felnőtté? Amikor továbbmennek földi életútjukból azok az emberek, akiknek léte meghatározóan hatott személyiségére. Velem is ez történt. Felnőtté tesz, mert fejet kell hajtani a másik ember életfeladata előtt.

Tanulmányok - I. felvonás

Köves Zsuzsa Professzionális Kineziológiai Iskolájában (PKS) további kineziológiai ágakkal ismerkedtem meg, és hamarosan az eredményeim tábláján azt láthattam, hogy elsajátítottam 6 kineziológiai ág tudományát, és közben letettem a szakvizsgát, melynek dokumentumán a kineziológus végzettség állt.

A kineziológia tudománya foglalkozik a test energiapályáinak harmonizálásával is. Így fordult a figyelmem a kínai gyógyászat felé, és ebben is elmélyedtem, és tettem le ennek eredményeképpen a fülakupunktúrás addiktológus szakvizsgát. Közben már egyre több emberrel foglalkoztam, és vittem át az iskolában megszerzett tudást, a gyakorlatba.

A sok tanulás és lelkiismeretes munka meghozta azt a vágyat, hogy odafigyeljek saját energiarendszeremre. Tanuljam meg, mi is az, hogyan dolgozhatom vele. Így ismertem meg először a Reiki energiát, lettem Reiki mester, majd Reiki mester/tanár, hiszen a tudást át is kell adnom. Az energia fantasztikus, és többféle minősége létezik, ismertem fel, amikor tanulmányozni kezdtem az atlantiszi energiát és lettem ennek is a mestere, így lettem Atlantiszi Aroló Tiffár.

De milyen is az, amikor az áramló energiát irányítani is kezdem a szervezetemben, milyen hatásai vannak, hogyan használhatom azt a gyógyítás magas szintjén? Megtudtam és megtanultam, amikor Aktív Szellemgyógyász mester (AGM = Aktív Szellemi Módszer), majd mester/tanár, képesítést szereztem. Fantasztikus érzés látni, amikor a tanítványaim megtapasztalják a bennük és körülöttük áramló energiát és a lépéseket megtanulva használják azt saját szervezetük (életük) blokkjainak oldására.

Tanulmányok - II. felvonás

Egyre kíváncsibb lettem, hol van a kapcsolódási pont az elvont és a racionális tudomány között? Hogyan lehet az elvontat kézzelfoghatóvá tenni? Tanítják ezt? Hol? Mi módon? Alapvetően racionális ember vagyok, egyre jobban vágytam arra, hogy ezt megismerjem. Így érkezett meg életembe egy újság hirdetésén keresztül a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzése, ahol többek között orvosok, magyar és orosz orvos-természetgyógyászok tanítottak. Adták át a tudásuk legjavát lelkiismeretesen. Újból anatómia, energiatan, kínai gyógyászat, szimbológia, vallásbölcselet, metafizika, meditációk sorával és persze a hozzájuk tartozó vizsgákkal találkoztam. Itt jött be újdonságként az életemben, mint többéves tantárgy a számmisztika, kronobiológia, asztrológia.

Ezek közül az első kettő lett számomra a legvonzóbb. Amikor elérkezett a 3. év, a szakdolgozatom témája az Élet értelme a számmisztika nyelvén értelmezve és Teréz Anya életén keresztül megvizsgálva. Ezzel zártam a parapszichológus tanulmányaimat. A szakdolgozatomat igen magas szintűnek minősítették, és éppen túljutván a szakdolgozat védésen, egy reggel arra ébredtem, hogy mennyire hozzátartozik az ember életéhez az asztrológia. Tanultuk a Mantrán is, de akkor, ott, nem mélyedtem el benne. Ahogy a számmisztikai alapú szakdolgozatomat írtam és a számok, az ember életét átrezegtető hatásait vizsgáltam egyre inkább bekacsingattak a bolygók, mint szimbólumok. De akkor elhessegettem őket, ne zavarják meg jól felépített számmisztikai alapú művemet.

Tanulmányok - III. felvonás

Olyannyira sikerült neki, hogy amikor már túljutottunk az alapokon és valóban horoszkóp ábrákat kezdtünk el elemezni, attól a pillanattól kezdve, nincs olyan nap, hogy ne foglalkoznék valakinek a horoszkópjával. Teljesen beépítettem a munkámba. Mint amikor a lelkiismeretes orvos vérképet, röntgent csináltat, hogy pontos képet kapjon a betegéről és úgy állapítsa meg a diagnózist, számomra ugyanezt jelenti, amikor a bejelentkező klienstől első találkozás előtt elkérem a születési adatait. Mire odaül elém, elkészül a horoszkópja, numeroszkópja, kronobiológiai márkerei, és látom az embert, magát. Látom, a problémáinak mozgatórugóját és a lehetséges megoldásokat is. A korábban tanult módszerek segítségével kineziológia – rajztesztek – és egyéb tanult módszerek segítségével – mindig azzal, amivel a problémából, megoldandó feladatot, és abból megoldást találhatunk.

Család – munka – tanulás – a tanultak azonnali alkalmazása a munkám során – sikerélmények! Ekkorra már összességében, több mint 16 éve foglalkoztam emberekkel. Segítettem őket abban, hogy megtalálják a harmóniát akkor is, amikor tükörbe néznek és akkor is, amikor a tükörben saját szemükbe nézve önmagukkal szembesülnek. A 4 év az asztrológiai iskolában elrepült, és azt vettem észre, hogy újra szakdolgozatot írok. De most, az asztrológia nyelvezetét használom arra, hogy Teréz Anya életét elemezzem, mégpedig abból a szempontból, hogy Teréz Anya tanít engem.

Család – munka – szakdolgozat. Melynek eredménye: asztrológiai tanulmányaimat is kiváló eredménnyel zártam. Nincs olyan nap, hogy ne foglalkoznék valakinek a horoszkópjával.

 
 

Az Agykontroll tanított megtanított arra, hogyan legyen a figyelmem a Célon

Meg kell érteni, hogy pontosan addig volt az életem része fizikálisan, amíg az kölcsönösen szolgálta érdekünket. Amikor pedig 100%-ban beteljesítettük egymás iránt tett fogadalmunkat és a másik beteljesítette földi életének vállalásait, akkor neki az útja egy másik – számomra fizikai szemmel láthatatlan – dimenzióban folytatódik tovább. Nekem pedig folytatnom kell a vállalásaim teljesítését. Az én életfeladatom, ami a tanulással kapcsolatos, itt és ekkor kapott erőteljes lendületet. Fantasztikus, nagy tudású tanárok érkeztek az életembe.

Alapozásnak indult az Agykontroll, ami megtanított arra, hogyan legyen a figyelmem a Célon. Jött a kineziológia, megtaláltam az ALTERNA-t egy olyan iskolát, ahol komplex képzés folyt, ezzel is magas szintűvé téve a tanítást, Dr. Varju Márta és Gál Attila személyében. A kineziológiát megalapozta az anatómia, kórtan tanulása és vizsgái. Pszichológia, pedagógia, rajzpszichológia, NLP, AFT, szupervíziók és szintvizsgák tették mozgalmassá és izgalmassá az utat. A lendület és a tudásvágy vitt tovább.

 

Hát... magával ragadott!

De ha valami hozzátartozik a Sorsfeladathoz, „semmi nem ment meg tőle”. Ezért szoktam mondani a klienseimnek, amikor hallgatok a belső hangomra, megfigyelem, mi az, ami vonz, és nem adok teret a kifogásoknak, akkor kizárt, hogy ne a Sorsfeladatomhoz vezető Úton járjak.

Épp hogy a nyári nap sugara megszárította parapszichológusi végzettségemet igazoló diplomámon a pecsétet, a búcsúzó fecskéknek már a Baktay Ervin Asztrológiai Intézetig kellett repülniük, hogy még egy utolsót integethessek feléjük, mielőtt elkezdik vándorútjukat a melegebb tájakra.

Mint eddig mindenhol, itt is remek tanárok tanítottak. Szerintem örökre emlékezni fogok az első tanítási napra. Borzasztóan izgultam, hogy ad-e majd az asztrológia olyan élményt, mint a számmisztika. Nagyon szorítottam Molnár Éva tanárnőnek, hogy sikerüljön neki igazi kedvet csinálnia a horoszkóp-elemzéshez.

Hát… magával ragadott!

 

Diákból tanár?

És jött az újabb felismerés, az újabb állomás, ami az újabb tanulmányok és az előző évek tapasztalatai alapján fogalmazódott meg. Az Utam, ami a munkámat illeti 2 ágban folytatódott tovább, mint terapeuta, az elmúlt 24 évben a munkám és a család mellett folyamatosan képeztem magam. A tanulmányaim során az elsajátított ismereteket azonnal beépítettem a munkámba: egyéni kezelésekre/konzultácókra és/vagy személyiség elemzésekre várom a kedves klienseimet.

Az Egyéni kezelések/konzultációk során a bejelentkező Klienstől elkérem a születési adatait is. Mint amikor a lelkiismeretes orvos vérképet, röntgent csináltat, hogy pontos képet kapjon a betegéről és úgy állapítsa meg a diagnózist, számomra ugyanezt jelenti, amikor a bejelentkező klienstől első találkozás előtt elkérem a születési adatait. Mire odaül elém, a horoszkópján és a numeroszkópján keresztül, látom az embert, magát. Látom, a problémáinak mozgatórugóját és a lehetséges megoldásokat is. A korábban tanult módszerek segítségével kineziológia – rajztesztek – és egyéb tanult módszerek segítségével – mindig azzal, amivel a problémából, megoldandó feladatot, és abból megoldást találhatunk. Így választom ki, személyre szabottan, a tanult technikákból melyek azok, amelyekkel segíteni tudom az éppen előttem ülő Klienst, hogy újra egyensúlyba kerüljön a lelke. Erről részletesebben a Stresszoldás menüpontban olvashat.

A személyiség elemzéseken az asztrológia, a számmisztika és kineziológia tudományát használom. Mivel kineziológus is vagyok, ezért nem csak a horoszkópját és numeroszkópját tudom kielemezni, hanem konkrét segítséget, tanácsot is tudok adni a Kliens aktuális problémájának a feltárásához, megoldásához. Erről részletesebben itt olvashat: horoszkóp készítés.

Ezekkel foglalkozom oktatóként. Hogy ennek formát adjunk, létrejött a GyöngyHáz Tanoda, ahová szeretettel várok minden olyan tanulni vágyót, aki elsősorban önmagát akarja „megtanulni”, másodsorban munkája során, mások életének szebbé tételében szorgoskodik, vagy a tudást emberi kapcsolatainak javítására szeretné felhasználni.

Kérlek, lépj be a GyöngyHáz Tanoda oldalára és ismerd meg. Bízom benne, hogy Téged is hamarosan a Tanulóim között köszönthetlek.

S, hogy mikkel tudom szebbé tenni mások életét? Mutatom:

  • egyéni kezelések, konzultációk,
  • boldogság órák
  • horoszkóp elemzések
  • tanoda: asztrológia szak, számmisztika szak,
  • Alternatív Szemle blog oldal
  • vagy az, hogy összefutunk az utcán és egy pár szót váltunk, mosolyt váltunk, mind azt szolgálja, hogy megértsd és elfogadd:

Te is Boldogságra Születtél!

Szeretettel várlak!

Sütiket használunk
Weboldalunkon sütiket használunk. Némelyikük elengedhetetlen a webhely működéséhez, míg mások segítenek nekünk a webhely és a felhasználói élmény javításában (nyomkövetési sütik). Ön maga döntheti el, hogy engedélyezi-e a sütik használatát vagy sem. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja őket, előfordulhat, hogy nem tudja használni a webhely összes funkcióját.